Jan Thiel Strand

Wij vergelijken
reisbureaus

Geniet van de zonsopgang op het Jan Thiel Strand

Met een vakantie in Curacao bent u verzekerd van zon, zee en strand. Op het eiland vermaken duizenden toeristen zich dagelijks met een stranddagje. Een zeer geliefde plek is bijvoorbeeld het Jan Thiel Strand. Naast het kweken van een bruin kleurtje kunt u op deze plek ook uitstekend duiken en snorkelen.

Jan Thiel Strand

Het is een heerlijk gevoel om met uw voeten in het strand uit te kijken over de Caribische Zee. Of misschien heeft op het strand eindelijk tijd voor het boek dat al een jaar in de kast ligt. Op het Jan Thiel Strand heeft u eindelijk weer even tijd voor uzelf. Het is een heerlijk zandstrand om een dagje door te brengen. Het beschikt namelijk over diverse faciliteiten, winkeltjes en barretjes. Zo kunt u elke middag genieten van een cocktail bij de populaire strandtent Zanzibar. Regelmatig treden er bandjes op met sfeervolle tropische muziek.

Dansen in het zand

Door de vele strandtenten kunt u op het Jan Thiel Strand feesten tot in de late uurtjes. De vele luxe resorts en jongeren maakt het tot een bruisende plek waar u zich geen moment verveelt. Een aanrader is om na een nachtje dansen in het zand een zonsopgang mee te maken. Dit maakt van het brede zandstrand een absolute droombestemming.

strandstoelen
jan thiel strand

Curacao top 5


Tips & deals voor een vakantie naar Curacao

Shoppen in Willemstad

Wanneer u gaat winkelen in Willemstad, hoeft u er niet vanuit te gaan dat u iedereen ziet lopen met tassen van de Zara, de H&M of een andere winkelketen. De...

De mooiste stranden van Curacao

Een van de hoofdredenen om naar Curaçao te gaan zijn de prachtige stranden. Curaçao kent een mix van gratis toegankelijke strandjes en privé strandjes met ee...