vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 5 aanbieders
prijs al vanaf €1374,-
Wij vergelijken
reisbureaus

Geniet van een adembenemend uitzicht over zee met een cruise naar Curacao

Een cruise naar Curacao is te vinden op het verlanglijstje van veel reizigers. Met een vaartocht over de Caraïbische Zee beleeft u namelijk een droomvakantie. De cruiseschepen van tegenwoordig zijn haast kleine steden te noemen. Aan boord bevinden zich een groot aantal faciliteiten, en u bent van alle luxe voorzien. Zo beschikken de meeste schepen over een fitnessruimte en bioscoop. Ook is het mogelijk om er een duik te nemen in een van de grote zwembaden aan boord. Ondertussen vaart het schip langs prachtige plekjes. Af en toe kunt u even van boord om een mooie stad of eiland te verkennen.

Vergelijk de cruises naar Curacao


Cruise - Informatie

cruise

Cruiseschepen

Een cruise naar Curaçao is een geweldige belevenis. Vergeet aan boord vooral niet te genieten van het prachtige uitzicht over de Caraïbische Zee. Het feit dat de cruiseschepen er schitterend uitzien draagt hier aan bij. Een imposant schip is bijvoorbeeld de ‘Monarch’, die onder andere langs Aruba, Panama en Columbia vaart. In vrijwel alle cruiseschepen kunt u deelnemen aan allerlei activiteiten. Zo worden er ’s avonds vaak sfeervolle diner-avonden georganiseerd. Hierbij geniet u van een lekkere maaltijd, terwijl er artiesten optreden.

cruise

Reisorganisaties

Bij diverse reisorganisaties het mogelijk om een cruise naar Curaçao te boeken. Zo reist u bij Arke met het imposante cruiseschip ‘Monarch’. Het is een all-inclusive cruise waar eten en drinken al bij is inbegrepen. Het prachtige schip legt onder andere aan bij Aruba en Panama. Voor een volledig verzorgde cruise kunt u ook terecht bij reisorganisatie Kras. Met dit schip bezoekt u onder andere het bruisende Willemstad en de fraaie stranden van Porto Marie en Jan Thiel Baai.

Vliegvakantie tips & deals

Shoppen in Willemstad

Wanneer u gaat winkelen in Willemstad, hoeft u er niet vanuit te gaan dat u iedereen ziet lopen met tassen van de Zara, de H&M of een andere winkelketen. De...

De mooiste stranden van Curacao

Een van de hoofdredenen om naar Curaçao te gaan zijn de prachtige stranden. Curaçao kent een mix van gratis toegankelijke strandjes en privé strandjes met ee...