vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 3 aanbieders
prijs al vanaf € 819,-
Wij vergelijken
reisbureaus

Een fly-drive Curacao is een prachtig avontuur

Met een fly-drive naar Curaçao beleeft u een prachtig avontuur. Het eiland in de Caraïbische Zee leent zich uitstekend voor een mooie tocht met de auto. Een fly-drive betekent dat u een vliegreis boekt, en op de plaats van bestemming verder reist met een auto. Deze manier van reizen bespaart een hoop stress. Na aankomst op het vliegveld staat de huurauto namelijk meteen klaar. Een wagen geeft alle vrijheid om Curaçao in alle rust te ontdekken. U beslist namelijk zelf welke bestemmingen er op het programma staan. Het is heerlijk om op deze manier met het gezin op reis te gaan.

Vergelijk alle aanbieders met Fly Drives naar Curaçao


Fly Drive - Informatie

flydrive

Fly-drive

Een fly-drive is een ontspannen manier van vakantie vieren. Thuis boekt u namelijk een pakket met een vliegreis, huurauto en accommodaties. Eenmaal aangekomen op het vliegveld haalt u een huurauto op. Vervolgens bepaald u zelf de route naar uw accommodaties. Een fly-drive Curacao geeft u dan ook bijzonder veel vrijheid. Bovendien is bijna alles vantevoren al geregeld. Daardoor is het een ideale vorm van reizen met het gezin. Samen ontdekt u in korte tijd alle mooie plekjes van Curacao.

huurauto

Huurauto’s

FlydriveXL is een van de reisbureaus waar u een fly-drive naar Curacao kunt boeken. Het aanbod aan huurauto’s is er vrij uitgebreid. Zo kunt u bijvoorbeeld een mooie rondreis maken met een gezinswagen. Deze is doorgaans van goede kwaliteit en biedt ruimte aan meerdere personen. Of kies in plaats daarvan voor een terreinwagen bij Europcar of Sixt, ideaal voor een tocht door de binnenlanden. De prijs van de huurauto’s is afhankelijk van het soort wagen en de tijdsduur.

cultuur

Bezienswaardigheden

Tijdens een fly-drive op Curaçao ontdekt u overal prachtige bezienswaardigheden. Een echte toeristische trekpleister zijn bijvoorbeeld de grotten van Hato. Deze imposante grotten in het noorden zijn meer dan 1500 jaar oud, en bestaan uit indrukwekkende stalactieten en stalagmieten. Voor een Caraïbisch droomplaatje kunt u Jan Thiel Baai bezoeken. Tijdens de fly-drive maakt u kennis met een hagelwit strand en wuivende palmbomen. Bovendien is een duiktocht in de baai onvergetelijk door de vele kleurrijke vissen die er rondzwemmen.

Vliegvakantie tips & deals

Shoppen in Willemstad

Wanneer u gaat winkelen in Willemstad, hoeft u er niet vanuit te gaan dat u iedereen ziet lopen met tassen van de Zara, de H&M of een andere winkelketen. De...

De mooiste stranden van Curacao

Een van de hoofdredenen om naar Curaçao te gaan zijn de prachtige stranden. Curaçao kent een mix van gratis toegankelijke strandjes en privé strandjes met ee...