Playa Porto Marie

Wij vergelijken
reisbureaus

Het milieuvriendelijke Playa Porto Marie

Altijd al gedroomd van hagelwitte zandstranden en palmbomen als op een vakantieplaatje? Dan is een verblijf nabij Playa Porto Marie een uitstekend idee. Op dit populaire strand vlakbij Sint Willibrordus kunt u zowel zwemmen en zonnen als met een speciale excursie de onderwaterwereld van Curacao verkennen.

Milieuvriendelijk
Het milieu speelt een belangrijke rol op Playa Porto Marie. Zo wordt al het water en gerecycled en hergebruikt voor toiletbezoek en irrigatie. Zelfs de promenades worden gemaakt uit afgedankte pallets. Zo draagt u met een bezoekje aan Playa Porto Marie ook nog bij aan een beter milieu.
Gezellig voor jong en oud
Op Playa Porto Marie ervaart u van een ontspannen sfeer. Bezoekers genieten bijvoorbeeld in een van de vele restaurantjes en barretjes van een hapje en een drankje. Door de gezelligheid is het een ideale plek voor jong en oud. Terwijl kinderen zich vermaken op het strand, kunt u even ontspannen in de strandstoel. Of misschien wilt u graag wateractiviteiten ondernemen, zoals snorkelen of duiken. Op Playa Porto Marie is het allemaal mogelijk.

palmbomen
strand

Curacao top 5


Tips & deals voor een vakantie naar Curacao

Shoppen in Willemstad

Wanneer u gaat winkelen in Willemstad, hoeft u er niet vanuit te gaan dat u iedereen ziet lopen met tassen van de Zara, de H&M of een andere winkelketen. De...

De mooiste stranden van Curacao

Een van de hoofdredenen om naar Curaçao te gaan zijn de prachtige stranden. Curaçao kent een mix van gratis toegankelijke strandjes en privé strandjes met ee...