Playa Lagun

Wij vergelijken
reisbureaus

Het droomplaatje Playa Lagun

De naam Playa Lagun klinkt al net zo mooi als het strand zelf. Deze rustige plek ligt op een droomlocatie vlakbij de heldere Caraïbische Zee. De helderblauwe zee, hagelwit strand en wuivende palmbomen zorgen voor een prachtig plaatje. Onder de rotsen zitten bovendien regelmatig zeeschildpadden verborgen.
Playa Lagun
Playa Lagun ligt in een beschutte baai. Daardoor is het een perfecte plek om een rustig stranddagje door te brengen. Het relatief kleine strand is bovendien een ideale plek voor gezinnen. Eventuele kinderen kunt u er namelijk goed in de gaten houden. Bovendien is het ontzettend gezellig om in de beschutte baai met elkaar te picknicken of te barbecueën. Regelmatig ziet u badgasten die op het strand genieten van lekker eten, terwijl de zon langzaam ondergaat.
Duikavonturen in de beschutte baai
Curacao staat bekend als een prachtige bestemming om te snorkelen en te duiken. Het heeft meer dan 60 duiklocaties, waarvan Playa Lagun er een is. Eventueel kunt u onder begeleiding van een ervaren duikinstructeur de prachtige onderwaterwereld van Curacao verkennen. Het koraal en de kleurrijke scholen vissen zijn er werkelijk schitterend. Met name in het oostelijk gedeelte van het water komt u veel koraal tegen. In de baai zwemmen zelfs pijlstaartinktvissen rond.

playa gun strand
strandstoelen met parasol

Curacao top 5


Tips & deals voor een vakantie naar Curacao

Shoppen in Willemstad

Wanneer u gaat winkelen in Willemstad, hoeft u er niet vanuit te gaan dat u iedereen ziet lopen met tassen van de Zara, de H&M of een andere winkelketen. De...

De mooiste stranden van Curacao

Een van de hoofdredenen om naar Curaçao te gaan zijn de prachtige stranden. Curaçao kent een mix van gratis toegankelijke strandjes en privé strandjes met ee...