Blue Bay

Wij vergelijken
reisbureaus

Ervaar de gezellige sfeer van Blue Bay

Blue Bay is een van de grootste stranden van Curacao. Met name in het hoogseizoen zijn er tientallen toeristen te vinden. Zij verblijven bijvoorbeeld in een van de tientallen appartementen, hotels of resorts op het eiland. Blue Bay heeft haar populariteit onder andere te danken aan de ligging vlakbij Willemstad. Het strand zelf ligt in het bruisende Blue Bay Village, waar u zich moment verveelt.
De gezellige sfeer van Blue Bay
Blue Bay heeft ontzettend veel te bieden. Zo kunt u er een heerlijk dagje doorbrengen of het strand, of de golven bedwingen in zee. Het aantal strandstoelen op Blue Bay is ontelbaar. Voor rust en ruimte kunt u het dan ook beter elders zoeken. Daar staat tegenover dat het op Blue Bay ontzettend gezellig is. Wel dient u voor toegang naar het strand te betalen. Voor 8 euro per persoon bent u er van harte welkom.
Plezier voor jong en oud
Jong en oud vermaakt zich volop in Blue Bay. Erg fijn is dat het water er geen sterke stroming heeft. Zodoende is het ook voor kinderen een fijne plek om te zwemmen. Bovendien zorgen de vele palmbomen voor voldoende beschutting tegen de hete zon. Blue Bay beschikt over diverse faciliteiten. Zo is het een aanrader om een traditioneel gerecht uit Curacao te bestellen voor de lunch. Tijdens het middagje zwemmen of zonnen is het heerlijk om tussendoor even wat te eten.

strand
blue bay hutje

Curacao top 5


Tips & deals voor een vakantie naar Curacao

Shoppen in Willemstad

Wanneer u gaat winkelen in Willemstad, hoeft u er niet vanuit te gaan dat u iedereen ziet lopen met tassen van de Zara, de H&M of een andere winkelketen. De...

De mooiste stranden van Curacao

Een van de hoofdredenen om naar Curaçao te gaan zijn de prachtige stranden. Curaçao kent een mix van gratis toegankelijke strandjes en privé strandjes met ee...