Struisvogelfarm

Wij vergelijken
reisbureaus

Afrikaanse sferen in Curacao op de Struisvogelfarm

Curacao is een zeer veelzijdig eiland. Zowel voor zonliefhebbers als actieve vakantiegangers heeft het eiland veel te bieden. Zo kunt u er ontzettend veel leuke uitjes ondernemen. Een aanrader voor gezinnen is de Struisvogelfarm. Plotseling waant u zich in Afrikaanse, in plaats van tropische sferen.

Struisvogelfarm
Een paar jaar geleden bedacht men dat het misschien interessant zou zijn voor toeristen om het leven van de struisvogel onder de aandacht te brengen. Het idee bleek een schot in de roos. Inmiddels is de Struisvogelfarm in het dorpje Santa Catharina een zeer populaire toeristische attractie. Na een tocht door het mooie landschap van Curacao ziet u in de verte de struisvogelboerderij opdoemen.

De struisvogel heel dichtbij
Tijdens een rondleiding over de Struisvogelfarm leert u alles over het leven van de struisvogel. Het blijkt dat struisvogels in Curacao onder andere worden gebruikt voor de vlees- en mode-industrie. Voor de rondleiding neemt u samen met een aantal andere toeristen plaats in een safaritruck. Deze brengt de bijzondere struisvogel bijzonder dichtbij. Onderweg is er even een pauze, waarbij kinderen de struisvogels mogen voeren. Na de bijzondere tocht kunt u smullen van een Afrikaanse maaltijd in het restaurant ‘Zambezi’. Altijd al willen weten hoe een struisvogel smaakt? Bijzonder genoeg staan de dieren zelf ook op het menu.

struisvogelfarm
struisvogel

Curacao top 5


Tips & deals voor een vakantie naar Curacao

Shoppen in Willemstad

Wanneer u gaat winkelen in Willemstad, hoeft u er niet vanuit te gaan dat u iedereen ziet lopen met tassen van de Zara, de H&M of een andere winkelketen. De...

De mooiste stranden van Curacao

Een van de hoofdredenen om naar Curaçao te gaan zijn de prachtige stranden. Curaçao kent een mix van gratis toegankelijke strandjes en privé strandjes met ee...