vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 5 aanbieders
prijs al vanaf €449,-
Wij vergelijken
reisbureaus

Het boeken van vliegtickets naar Curacao

Tegenwoordig is het boeken van vliegtickets een fluitje van een cent. De meeste vakantiegangers regelen tegenwoordig hun reis via internet. Het is immers veel sneller en makkelijker dan bij het reisbureau. Een populaire bestemming voor een zonvakantie is het eiland Curacao. De meeste reisorganisaties bieden vliegtickets naar Curacao aan voor mooie prijzen. Met name buiten het hoogseizoen boekt u al voor een paar honderd euro een reis naar het tropische eiland. Een vakantie naar Curacao is dan ook mogelijk voor elk budget. De vliegtickets worden namelijk aangeboden in verschillende prijsklassen. Om zo goedkoop mogelijk te reizen kunt u het beste vliegtuigmaatschappijen met elkaar vergelijken.

Vliegtickets - Informatie

lastminute

Vliegduur naar Curacao

Vanuit Schiphol is het 9 tot 10 uur vliegen naar Curacao. Een rechtstreekse vlucht neemt minder tijd in beslag dan tussenstops. De meeste rechtstreekse vluchten naar Curacao landden uiteindelijk op vliegveld Hato Airport in Willemstad. Een tussenstop vindt meestal plaats op de eilanden Bonaire of St. Maarten. Daarnaast is de vliegduur naar Curacao afhankelijk van het soort vliegtuig. Zo doet een Boeing 747 er ongeveer 9 uur en 50 minuten over, en een Airbus 10 uur en 20 minuten.

vliegtickets

Luchtvaartmaatschappijen

Vanuit Amsterdam vliegen er twee Nederlandse luchtvaartmaatschappijen naar Curacao. Met KLM of Arke Fly vliegt u in ongeveer 10 uur naar het tropische eiland. De zogeheten ‘Dreamliner’ van Arke, een Boeing 747, voert elke dag een vlucht uit naar Curacao. Eventueel kunt u ook reizen via het Duitse Düsseldorf met de luchtvaartmaatschappij AirBerlin. Deze vliegt 2 keer per week naar de luchthaven in Willemstad. Het voordeel van een Duitse luchtvaartmaatschappij is dat u vaak minder geld kwijt bent aan vliegtickets.

voordelen

Bespaar tips

Het boeken van vliegtickets naar Curacao hoeft niet ontzettend duur te zijn. Voor de laagste prijzen kunt u het beste buiten het hoogseizoen boeken, bijvoorbeeld in mei of september. Wilt u toch in de zomermaanden op vakantie? Dan is het handig om bij het boeken van de vliegtickets de prijzen online met elkaar te vergelijken. Hiervoor kunt u verschillende prijsvergelijkingssites raadplegen. Dankzij het handige overzicht ziet u meteen hoeveel geld u bij een bepaalde luchtvaartmaatschappij kwijt bent.

Vliegvakantie tips & deals

Shoppen in Willemstad

Wanneer u gaat winkelen in Willemstad, hoeft u er niet vanuit te gaan dat u iedereen ziet lopen met tassen van de Zara, de H&M of een andere winkelketen. De...

De mooiste stranden van Curacao

Een van de hoofdredenen om naar Curaçao te gaan zijn de prachtige stranden. Curaçao kent een mix van gratis toegankelijke strandjes en privé strandjes met ee...