TUI

Wij vergelijken
reisbureaus

Multinational
TUI mag zich met recht de grootste toerismegroep van Europa noemen. Onder de TUI Airlines alliantie worden zes luchtvaartmaatschappijen uit verschillende landen ondergebracht, waaronder Nederland. Met daarnaast ruim 3000 reisagentschappen in meer dan 20 landen, 77.000 werknemers in 130 landen, 101 touroperators, ruim 300 hotels en 12 cruiseschepen heeft TUI heel wat in zijn mars. Wat voor reis u graag wil maken, of het nou een autoreis, rondreis, citytrip, wintersport of zonvakantie is, TUI heeft voor u altijd genoeg keuze.

Divers aanbod
Een van de meer populaire bestemmingen van TUI is het tropische eiland Curaçao in de Caribische Zee. Met TUI heeft u de keuze uit maar liefst 66 hotels verspreid over het eiland. Het eiland is zo divers dat u niet alleen voor strandvakanties een prima bestemming kiest, maar ook voor toeristen die van culturele uitstapjes houden of natuurliefhebbers is er genoeg te beleven.

Een greep uit het aanbod
Wilt u genieten van de zon en de zee en het strand? Dan vind u in het oosten van het eiland Mambo Beach met het gelijknamige hotel Mambo Beach Club, aan de zuidwest kust een rustig hotel bij Westpunt en het Chogogo Resort dat aan de rand van het strand is gelegen. Om de cultuur op te snuiven kunt u terecht bij het hotel aan Rif Fort en wanneer u de natuur wil verkennen is het hotel van TUI bij Westpunt een fijne uitvalsbasis.

informatie

Waarom TUI?

  • Keuze uit rondreizen, zonvakantie, wintersport & autovakanties
  • Een groot aanbod aan diverse hotels op het tropische eiland Curaçao
  • Dagelijks scherpe aanbiedingen

Tips & deals voor een vakantie naar Curacao

Shoppen in Willemstad

Wanneer u gaat winkelen in Willemstad, hoeft u er niet vanuit te gaan dat u iedereen ziet lopen met tassen van de Zara, de H&M of een andere winkelketen. De...

De mooiste stranden van Curacao

Een van de hoofdredenen om naar Curaçao te gaan zijn de prachtige stranden. Curaçao kent een mix van gratis toegankelijke strandjes en privé strandjes met ee...