St. Jorisbaai

Wij vergelijken
reisbureaus

Rust en ruimte in St. Jorisbaai

St. Jorisbaai is een uniek strand op Curacao. Het is er namelijk niet bepaald een standaard wit zandstrand. In plaats daarvan bestaat het uit groene bosjes en veel modder. Door de relatieve rust kunt u op deze plek echter prachtige wandelingen maken. Op St. Jorisbaai heeft u even de tijd om het hoofd leeg te maken. Of onderneem in plaats daarvan stoere sportieve activiteiten.
St. Jorisbaai
In St. Jorisbaai draait het om rust en ruimte. Het is bij uitstek geschikt voor wandelaars en sportieve vakantiegangers. Zo kunt u in het gebied mooie wandelingen maken langs vele heuveltjes en cactussen. Pas wel op voor mountainbikers die hier regelmatig rondrijden. St. Jorisbaai biedt de mogelijkheid om tijdens uw vakantie op Curacao iets heel anders te doen dan normaal. In plaats van het standaard zon, zee en strand, laat u zich hier meeslepen door de natuur. Het weidse uitzicht is er werkelijk schitterend.
Paradijs voor kitesurfers
In St. Jorisbaai waait een behoorlijke wind. Vooral kitesurfers hebben hier ontzettend veel baat bij. Door de flinke wind vliegen ze werkelijk over de golven heen. Ook windsurfers ontmoeten elkaar graag op deze plek. Wellicht kunt u in St. Jorisbaai deze sporten zelf uitproberen. Wellicht leidt deze eerste kennismaking tot een nieuwe hobby.

uitzicht
palmbomen

Curacao top 5


Tips & deals voor een vakantie naar Curacao

Shoppen in Willemstad

Wanneer u gaat winkelen in Willemstad, hoeft u er niet vanuit te gaan dat u iedereen ziet lopen met tassen van de Zara, de H&M of een andere winkelketen. De...

De mooiste stranden van Curacao

Een van de hoofdredenen om naar Curaçao te gaan zijn de prachtige stranden. Curaçao kent een mix van gratis toegankelijke strandjes en privé strandjes met ee...