Sea Aquarium Beach

Wij vergelijken
reisbureaus

De voetjes van de vloer op Sea Aquarium Beach

Sea Aquarium Beach is een van de bekendste stranden van Curacao. Misschien klinkt de andere naam Mambo Beach u bekender in de oren. Het strand heeft haar populariteit onder andere te danken aan de strandtent Mambo. Vanuit deze locatie klinkt regelmatig gezellige tropische muziek. Zelfs DJ’s en bekenede zangers zijn er regelmatig te vinden.
Sea Aquarium Beach
Op Sea Aquarium Beach gaan regelmatig de voetjes van de vloer. Op het zachte strand is het namelijk altijd feest, ook wanneer de zon allang is ondergaan. Sterker nog, dan begint het pas. Vele feestgangers begeven zich in de nachtelijke uurtjes in de gezellige strandtent. Overdag rusten ze op het strand uit van een nachtje dansen. Om het de gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken, beschikt het strand over allerlei faciliteiten. Zo zijn strandbedjes er in grote aantallen te vinden, maar ook hangmatten en zelfs zwembaden.
Iedereen geniet op het strand
Sea Aquarium Beach biedt voor elk wat wils. Gezinnen kunnen er een heerlijk zonnig dagje doorbrengen. In het hoogseizoen is het op Curacao namelijk bijna altijd 30 graden. Voor sportievelingen worden er op het strand allerlei activiteiten georganiseerd. Zo kunt u tijdens een actief dagje op het strand bijvoorbeeld gaan parasailen of waterskiën.

strand
strandstoelen

Curacao top 5


Tips & deals voor een vakantie naar Curacao

Shoppen in Willemstad

Wanneer u gaat winkelen in Willemstad, hoeft u er niet vanuit te gaan dat u iedereen ziet lopen met tassen van de Zara, de H&M of een andere winkelketen. De...

De mooiste stranden van Curacao

Een van de hoofdredenen om naar Curaçao te gaan zijn de prachtige stranden. Curaçao kent een mix van gratis toegankelijke strandjes en privé strandjes met ee...