Stip Reizen

Wij vergelijken
reisbureaus

Persoonlijke service
Stip Reizen is een jonge en dynamische reisorganisatie. Stip staat bekend om hun betaalbare reizen naar soms verrassende bestemmingen. Bij deze reisorganisatie kunt u erop vertrouwen dat u een goede en persoonlijke service krijgt met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Stip Reizen heeft een breed aanbod aan vakanties. Voor elke soort vakantie kunt u wel bij hen terecht. Zo is Stip Reizen gespecialiseerd in zeecruises, riviercruises, rondreizen, autovakanties en niet te vergeten strandvakanties.

Prijsbewust naar Curaçao
Waar vindt u talloze stranden met mooi wit zand, wuivende palmbomen en een helderblauwe zee? Waar is het altijd mooi weer met volop zon zodat u heerlijk kan relaxen op het strand? Op Curaçao. Dat maakt dit eiland tot een van de meest populaire bestemmingen voor een strandvakantie. Voor actuele aanbiedingen en last minutes naar Curaçao kunt u terecht bij Stip Reizen.

Genieten met het gezin
Bij Stip Reizen kunt u terecht bij een groot aantal hotels op Curaçao. Wilt u zorgeloos op vakantie in een all inclusive hotel? Bij het Kunuku Aqua Resort verblijft u met uw gezin in comfortabele ruime appartementen. Ook aan uw kinderen is gedacht met de vele kinderfaciliteiten die dit resort biedt.

informatie

Waarom Stip Reizen?

  • Goede persoonlijke service met een prima prijs-kwaliteitsverhouding
  • Breed aanbod aan vakanties zoals zeecruises, rondreizen, autovakanties & zonvakanties
  • Groot aantal accommodaties

Tips & deals voor een vakantie naar Curacao

Shoppen in Willemstad

Wanneer u gaat winkelen in Willemstad, hoeft u er niet vanuit te gaan dat u iedereen ziet lopen met tassen van de Zara, de H&M of een andere winkelketen. De...

De mooiste stranden van Curacao

Een van de hoofdredenen om naar Curaçao te gaan zijn de prachtige stranden. Curaçao kent een mix van gratis toegankelijke strandjes en privé strandjes met ee...