Kras Reizen

Wij vergelijken
reisbureaus

Service en gemak
Kras is een reisorganisatie die zich met name richt op reizigers met een 50+ mentaliteit. Wilt u zorgeloos en goed geregeld de wereld gaan ontdekken? Dan bent u bij kras in goede handen. Kras weet dat u naast een goede prijs waarde hecht aan service en gemak en daarom zijn dat ook voor Kras een belangrijke punten. Kras onderscheidt zich van andere reisorganisaties doordat het de beste reis voor de beste prijs biedt.

Een waar paradijsje
Bij een zo allround reisorganisatie als Kras mag de tropische bestemming Curaçao uiteraard niet ontbreken. Kras heeft voor u dan ook de beste resorts geselecteerd waar u in alle luxe het dagelijkse leven achter u kunt laten. U bevindt zich in een waar paradijsje met de parelwitte stranden, de hemelsblauwe zee.

Enkele aanraders
Een hotel dat goed staat aangeschreven is bijvoorbeeld het Sonesta Kura Hulanda Village & Spa. Dit hotel is gelegen in het centrum van de hoofdstad Willemstad. U kunt hier rondstruinen tussen de vrolijk gekleurde huizen en op steenworp afstand is het bekende museum Kura Hulanda gelezen. Bij het luxe Sunscape Curaçao Resort, Spa & Casino kunt u heerlijk genieten van uw all inclusive verblijf. Het hotel heeft maar liefst 4 restaurants en er worden activiteiten en entertainment aangeboden zodat u zich geen moment hoeft te vervelen.

informatie

Waarom Kras Reizen?

  • Altijd goede service en voordelige prijzen
  • Kras biedt de beste resorts aan op o.a. het tropische eiland Curaçao
  • Keuze uit o.a. zonvakanties, stedentrips, busreizen & rondreizen

Tips & deals voor een vakantie naar Curacao

Shoppen in Willemstad

Wanneer u gaat winkelen in Willemstad, hoeft u er niet vanuit te gaan dat u iedereen ziet lopen met tassen van de Zara, de H&M of een andere winkelketen. De...

De mooiste stranden van Curacao

Een van de hoofdredenen om naar Curaçao te gaan zijn de prachtige stranden. Curaçao kent een mix van gratis toegankelijke strandjes en privé strandjes met ee...