Corendon

Wij vergelijken
reisbureaus

Eigen vliegtuigmaatschappij
De reisorganisatie Corendon is opgericht in 2004 en is gespecialiseerd in vliegvakanties. Ze heeft een eigen vliegtuigmaatschappij en vliegt vanuit diverse vliegvelden in Nederland en tevens vanuit Brussel. Zo kunt u dichtbij huis beginnen aan uw vakantie. Corendon biedt reizen aan naar populaire vakantiebestemmingen zoals onder andere Turkije, Griekenland, Spanje en Curaçao.

Corendon op Curaçao
Corendon heeft voor u een gevarieerde selectie gemaakt van appartementen en hotels op Curaçao. Daarbij wordt gekeken naar diverse factoren die uw vakantie tot een ware droomreis zullen maken, zoals de ligging ten opzichte van stranden, eetgelegenheden en stadscentra. U hoeft zich alleen maar te ontspannen en te genieten van de zon, de blauwe zee, de witte stranden en de wuivende palmbomen.

Volop genieten
In het 4-sterren vakantieresort Livingstone Jan Thiel Resort ligt ongeveer 150 meter van het bekende Jan Thiel Beach. Het resort bestaat uit appartementen en villa’s en heeft een tropische bloementuin en prachtig zwembad. Mocht u van golfen houden dan is het Blue Bay Golf & Beach Resort een prima keuze. Bij het resort ligt een 18 holes golfbaan voor u klaar. Het resort ligt direct aan de Blauwbaai zodat u praktisch vanuit uw appartement de blauwe zee in kan lopen. Hotel Hilton Curaçao biedt een prachtig wit privéstrand zodat u in alle rust van het strand, de zon en de zee kan genieten. Met een shuttlebus kunt u in een handomdraai van het hotel naar Willemstad reizen om daar door de kleurrijke binnenstad te slenteren.

informatie

Waarom Corendon?

  • Voordelige vliegvakanties naar o.a. Curaçao, Turkije, Spanje en Griekenland
  • Prachtige all inclusive accommodaties op het eiland Curaçao
  • Goede service voor een voordelige prijs

Tips & deals voor een vakantie naar Curacao

Shoppen in Willemstad

Wanneer u gaat winkelen in Willemstad, hoeft u er niet vanuit te gaan dat u iedereen ziet lopen met tassen van de Zara, de H&M of een andere winkelketen. De...

De mooiste stranden van Curacao

Een van de hoofdredenen om naar Curaçao te gaan zijn de prachtige stranden. Curaçao kent een mix van gratis toegankelijke strandjes en privé strandjes met ee...