Hato Grotten

Wij vergelijken
reisbureaus

Dompel u onder in de indrukwekkende geschiedenis van de Hato Grotten

Curacao kent een rijke, en soms tragische geschiedenis. Zo vond slavenhandel er in het verleden in grote getale plaats. Sommige slaven besloten hun slechte omstandigheden te ontvluchten. Ze verscholen zich vaak in de Hato Grotten. Tegenwoordig is het slavenverhaal een deel van de mythe van deze imposante grotten. U kunt er van alles over leren tijdens een interessante excursie naar de Hato Grotten.

Woonplek van de indianen
Op Curacao hoeft u zich door de vele interessante bezienswaardigheden geen moment te vervelen. Zo is een uitstapje naar de Hato Grotten zeker de moeite waard. Deze bezienswaardigheid is elke dag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. De tours worden zelfs in het Nederlands gegeven. Onder leiding van een ervaren gids leert u alles over de bijzondere geschiedenis van de Hato Grotten. Zo blijken er eeuwen geleden, ver voor de slaven, al Indianen te hebben gewoond.

Onvergetelijke ervaring
Niet alleen de geschiedenis, maar ook de Hato grotten zelf zijn zeer indrukwekkend om te zien. Zo bestaat het uit enorme stalagmieten en stalactieten. Deze hebben zelfs bijzondere bijnamen, zoals Piratenkop en Bonenstaak. Ook treft u tijdens de rondleiding door de grotten indrukwekkende watervallen en ondergrondse rivieren. Een excursie naar de Hato Grotten is dan ook een indrukwekkende belevenis die u niet snel zult vergeten.

grotten
hato grotten

Curacao top 5


Tips & deals voor een vakantie naar Curacao

Shoppen in Willemstad

Wanneer u gaat winkelen in Willemstad, hoeft u er niet vanuit te gaan dat u iedereen ziet lopen met tassen van de Zara, de H&M of een andere winkelketen. De...

De mooiste stranden van Curacao

Een van de hoofdredenen om naar Curaçao te gaan zijn de prachtige stranden. Curaçao kent een mix van gratis toegankelijke strandjes en privé strandjes met ee...