Atlantis Adventures Curacao

Wij vergelijken
reisbureaus

Ontdek de onderwaterwereld van Curacao met Atlantis Adventures Curacao

Curacao staat bekend als een zeer populaire duikplek. Maar misschien heeft u er geen behoefte aan om zelf te gaan duiken. Gelukkig betekent dit niet dat de prachtige flora en fauna van Curacao een geheim voor u blijft. Met een bezoek aan Atlantis Adventures Curacao leert u namelijk alles over de onderwaterwereld van het eiland.

Atlantis Adventures Curacao
Het bedrijf Atlantis Adventures organiseert een paar keer per dag een excursie per schip. Deze neemt u mee op een excursie in de Caraïbische Zee. Met een heuse diepzeeboot vertrekt u vanuit de zuidkust van het eiland. Deze duikt ver onder de zeespiegel. Prachtige koraalriffen en kleurrijke tropische vissen doemen plotseling voor uw neus op. Atlantis Adventures Curacao zorgt dan ook voor een onvergetelijke ervaring, zonder dat u zelf een duikpak hoeft aan te doen.

Duiker voor uw raampje
In de diepzeeboot heeft iedere bezoeker een eigen raam. Zo kunt u de vissen van heel dichtbij bekijken. Schrik niet als er een plotseling een duiker voor uw raampje opdoemt. Deze trekt namelijk vissen aan door ze te voeren. Bij Atlantis Adventures Curacao krijgt u dan ook waar voor uw geld. Het bedrijf heeft overigens meerdere bussen tot zijn beschikking, die u na afloop vervoeren naar elke gewenste plek.

Koraal en vissen tijdens de Atlantis Adventure
Nemo vissen

Curacao top 5


Tips & deals voor een vakantie naar Curacao

Shoppen in Willemstad

Wanneer u gaat winkelen in Willemstad, hoeft u er niet vanuit te gaan dat u iedereen ziet lopen met tassen van de Zara, de H&M of een andere winkelketen. De...

De mooiste stranden van Curacao

Een van de hoofdredenen om naar Curaçao te gaan zijn de prachtige stranden. Curaçao kent een mix van gratis toegankelijke strandjes en privé strandjes met ee...