vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 5 aanbieders
prijs al vanaf €33,- per dag
Wij vergelijken
reisbureaus

Een auto huren op Curacao geeft u veel vrijheid

Het is bijzonder leuk om het eiland Curacao te verkennen. Deze zonnige bestemming heeft namelijk vele prachtige plekken. Bijna geen enkel vervoermiddel is geschikter voor een ontdekkingstocht dan een auto. Het huren van een auto op Curacao brengt allerlei voordelen met zich mee. Vooral het gevoel van vrijheid is heerlijk. Op het eiland kunt u terecht bij verschillende autoverhuurbedrijven. Deze verhuren verschillende auto’s, van busjes tot gezinswagens. Sommige bedrijven zijn gestationeerd bij het vliegtuig. Na de lange vlucht kunt u dus meteen in de huurauto stappen. Lang wachten op een taxi of het openbaar vervoer is daarmee voorgoed verleden tijd.

Vergelijk hier alle auto verhuurders in Curaçao


Auto huren - Informatie

informatie

Voordelen van een auto huren

Het huren van een auto op Curacao geeft u ontzettend veel vrijheid. Zo kunt u gaan en staan waar u wilt. Er is niemand die van te voren bepaald welke bestemming er vandaag op het programma staat. Zo hoeft u nooit te haasten om op tijd te komen, zoals bij een groepsreis. Daarmee bespaart u ontzettend veel stress. Ook is een huurauto ideaal met kinderen. U hoeft immers niet te haasten, en kunt volop genieten van het tochtje op Curacao.

kosten

Kosten van een auto huren

De kosten van een huurauto zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan het brandstofverbruik, maar ook het type auto. Zo kosten gezinswagens van de merken Hyundai en Kia Picanto bij autoverhuurbedrijf Sixt 33 euro per dag, terwijl u voor een stoere terreinwagen 42 euro betaalt.  Om klanten te trekken organiseren diverse verhuurbedrijven regelmatig kortingsacties. Daar kunt u als automobilist uiteraard flink van profiteren. Zo betaalt u voor een mooie wagen soms maar een paar tientjes per dag.

huurauto

Type auto’s

Bij autoverhuurbedrijven op Curacao kunt u diverse soorten wagens huren. Laat het type auto afhangen van het gezelschap waarmee u reist. Zo zijn gezinsauto’s van merken als Hyundai, Kia Picanto en Nissan ideaal om meerdere personen in te vervoeren. Wellicht heeft u een ritje door het landschap van Curacao op het oog. In dat geval is een stoere terreinwagen uiterst geschikt. Sommige bedrijven verhuren ook busjes, waarmee u gemakkelijk spulletjes kunt vervoeren. Doorgaans zijn alle huurauto’s van goede kwaliteit.

Vliegvakantie tips & deals

Shoppen in Willemstad

Wanneer u gaat winkelen in Willemstad, hoeft u er niet vanuit te gaan dat u iedereen ziet lopen met tassen van de Zara, de H&M of een andere winkelketen. De...

De mooiste stranden van Curacao

Een van de hoofdredenen om naar Curaçao te gaan zijn de prachtige stranden. Curaçao kent een mix van gratis toegankelijke strandjes en privé strandjes met ee...